Producten

Film als middel

Inderdaad, je hebt het waarschijnlijk al begrepen, wij maken 3 minuten durende portretfilmpjes van onze Blue Heroes

.......maar dat is natuurlijk maar het begin, een middel om jou te inspireren en je een wereld vol mogelijkheden te laten zien. 
 
We hebben het allemaal druk en kunnen ons verhaal niet elke dag op een school, workshop, bijeenkomst vertellen en vaak is het dan ook lastig om het kort en krachtig te houden. Een kort filmpje kan je online bekijken, delen met je vrienden en tonen tijdens een bijeenkomst. Kortom, ideaal om jouw verhaal op verschillende plekken te vertellen.

Onze droom

Blue Hero duikt overal op. Je dochter/zoon heeft via school zelf een filmpje gemaakt van een held, via het online platform dat je volgt komt er maandelijks een Blue Hero van de maand voorbij  en op je werk worden de trekkers van (sociale) innovatie en duurzaamheid ook eindelijk eens in het zonnetje gezet via een Blue Hero filmpje waarin zij hun verhaal vertellen. Zo weet je wie zij zijn en kan je ze eens aanspreken bij de koffietafel.

Daar omheen organiseren wij allerlei campagnes, trainingen en workshops, zie producten Blue Hero Business. 


 

Wij houden van een positieve insteek en werken graag samen met zowel het onderwijs, bedrijven en maatschappelijke instellingen om zo de verbinding te leggen en elkaar te inspireren. Daardoor kunnen we een gezamenlijk publiek opbouwen en zo weer meer mensen bereiken.

Meer weten? Neem contact op met ruth AT bluehero.nl

Onderstaand het filmpje van Ruth (bedenker en mede-oprichter Blue Hero) over Blue Hero: