woensdag 7 november 2012

videoblog: Lonneke trekt volle zalen

Blue Hero: Lonneke van Leth
Datum: november 2012
Business: Dans producties
Motto: Magische momenten creëren.

Lonneke wilde het graag anders doen dan bij de dansproducties waarvoor ze professioneel danste. Haar droom is om een ander publiek te bereiken en ze bedenkt graag iets waarin de kijker zich herkent. Bijvoorbeeld een voorstelling met voetballers of door amateurs te betrekken bij de voorstelling. Zo kan ze als klein productiebedrijf toch grote producties neerzetten en de amateurs een magisch moment bezorgen.  

 
Je denkt bij Blue Hero misschien niet gelijk aan Lonneke maar toch vinden wij dat zij er een is! Ze bedenkt namelijk slimme oplossingen om toch haar droom te vervullen: het zelf produceren van dansvoorstellingen die toegankelijk zijn voor een groter publiek. Daarmee geeft ze een antwoord op de huidige bezuinigingen en bezorgt ze de bezoeker en de amateurs waar ze mee samenwerkt een magische avond! 

Blue Hero houdt van mensen die slimme oplossingen bedenken en de wereld daarmee een stukje mooier maken. Dat doet zij zeker met haar voorstellingen. Haar versie van het zwanenmeer was zo populair dat deze opnieuw uitgevoerd wordt. Wil je graag een voorstelling bezoeken? Check de agenda.


 Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Je input is altijd welkom