dinsdag 6 november 2012

Nieuws: Wat is jouw vraag voor WeAreTheChange?

Het We Are The Change Event van aanstaande 20 november begint met een talkshow afgewisseld met Blue Hero filmclips. Daarna gaan we aan de slag met de vragen die er leven tijdens een aantal workshops.

Programma: 13.00-17.00 met aansluitend een borrel.

Talkshow met:
 

  1. Sociaal ondernemer: Aafke van Sprundel, mede-oprichter Qukel. Eerlijk geproduceerd educatief speelgoed voor vaders met jonge kinderen.
  2. Buurtinitiatiefnemer: Jeroen Jonkers, samen met buurtgenoten initiatiefnemer van Geef om de Jan Eef opgericht in Amsterdam na de moord op een juwelier in de jan evertsenstraat. Dit initiatief werd zo'n succes dat het al gauw veel tijd vergde en inmiddels een deels betaalde opdracht is.
  3. Sociaal Intrapreneur: Gaby Haukes heeft bij de AVRI – afvalverwerker in Rivierenland- duurzaamheidsbeleid op poten gezet, terwijl dat aanvankelijk haar taak helemaal niet was.
Introductie Roadmap
Hier kun je de tips, vragen en netwerksuggesties op kwijt verwerkt in een planning voor de komende tijd.

Pro- action Cafe: Loop jij al een tijdje rond met een vraag die je graag eens aan een groep wilt voorleggen? Ook als je geen concrete vraag hebt komen hier veel concrete aanwijzingen uit.

Uitwerken eigen roadmap met themagenoten.We willen graag dat je met concrete handvatten weer naar huis gaat.

Borrel
Kom je ook? Omdat ASN Bank dit evenement sponsort kunnen wij jullie een korting aanbieden. Je betaalt 29,50 ipv 49,95 met de kortingscode watch20nov

Inschrijven via: www.wearethechange.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Je input is altijd welkom