dinsdag 13 november 2012

Event 20 nov.: Wees minder bescheiden en nog 2 tips


Minder bescheiden
‘Wees af en toe eens wat minder bescheiden.'
Dat is een van de tips van Gaby Haukes als je als medewerker het bedrijf waar je werkt wil verduurzamen. Zij is een van de gasten in de talkshow tijdens ‘We are the change’ en heeft het duurzaamheidsbeleid van afvalverwerker AVRI opgezet.

Coach

Buurtondernemer Jeroen Jonkers van Geef om de Jan Eef heeft als gouden tip: 'Zorg dat je een coach hebt, die niet met je meehuilt en kritisch kijkt naar wat je doet.'  Voor sociaal ondernemer Aafke van Sprundel is plezier heel belangrijk: ‘Houd het geloof en plezier in produkt voorop.’


Tips van ervaren wereldverbeteraars
Meer tips van deze ervaren changemakers, horen hoe zij hun initiatief gestart zijn? En waar ze tegenaan liepen en wat hun successen tot nu toe zijn? Op zoek naar hoe jij een bijdrage kunt leveren aan een betere wereld? Kom dinsdag 20 november naar Utrecht naar We are the change


Van 13.00 tot 17.00 hebben we een talkshow en workshops waarin je met jouw eigen vragen aan de slag kunt. Aan het eind van de middag heb je jouw roadmap hoe jij met jouw capaciteiten, tijd en middelen die wereld een beetje beter kunt maken.

Ontvang #VDWVM korting

Als je je inschrijft, krijg je met de code watch20nov korting op de toegangsprijs.


Het event is mede mogelijk gemaakt door ASN Bank. En een samenwerking tussen Blue Hero, Duurzame intermediair en sociaal ondernemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Je input is altijd welkom